Despre noi

Totul a inceput cu dorinta de a crea un site de accesorii care sa ne faca viata mai usoara. Astfel, Topeo.ro este platforma pe care am creat-o pentru a livra accesorii din diferite domenii cu care ne intersectam in fiecare zi: de la huse si folii de sticla pentru telefon, la accesorii auto, GSM, si pana la accesorii sportive.

Topeo.ro este un site administrat de catre o echipa formata din tineri romani, dornici sa aduca mici schimbari care pot face diferente mari in viata de zi cu zi a clientilor care ne acceseaza site-ul.
 

 

 

Tot ceea ce este pus la vanzare de catre Topeo.ro este 100% original, iar fiecare achiziție beneficiază de un certificat de garanție online, îndeplinind astfel criteriul flexibilității față de nevoile clienților în raport cu preferințele acestora în legătură cu accesoriile expuse catre vanzare.

 

 

 

 

 

Iti multumim ca ai ales site-ul nostru si deoarece stim cat de important este timpul tau, iti garantam seriozitate si rapiditate! Iti punem la dispozitie echipa noastra specializata, pregatita pentru atunci cand ai o problema, nedumerire, sau pur si simplu doresti o recomandare in privinta unei viitoare achizitii! 

 
Site-ul Topeo.ro este administrat de  firma Topone Tikiriki SRL
CUI RO42029932
J40/17246/2019